h Dolar %
h Euro %
h Çeyrek Altın 11.075,00 %1,19
h BIST100 %
a İmsak Vakti 02:00
Karaman 25°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Bilge Hospital
Bilge Hospital

Karaman’ı temsil eden öğrencilere sürpriz yaptılar

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl 53'üncüsü düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Konya Bölge Sergisi’ne katılan Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini Karaman İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, ziyaret etti.

ibrala.com KARAMAN HABER
Resmi WhatsApp Haber Kanalı
🔒 Numaranız Gizli Kalır
⚡️ Anında Bildirim
ÜCRETSİZ
GÜVENLİ
KANAL
ibrala.com KARAMAN HABER
Resmi WhatsApp Haber Kanalı
🔒 Numaranız Gizli Kalır
⚡️ Anında Bildirim
ÜCRETSİZ
GÜVENLİ
KANAL

Proje yapmak ve araştırma kapasitesine sahip öğrencileri belirleyip onları özendirmek ve teşvik etmek, bilim dünyasına kazandırmak amacıyla Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması Sergisinin 53’üncüsü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Haber İhbar Hattı: 0545 530 70 70 - Tıkla ve WhatsApp'tan Gönder

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun 12 bölge olarak belirlediği ve tamamında eş zamanlı olarak başlayan bölge yarışması sergisinin Konya ayağını; Afyon, Antalya, Burdur, Isparta, Konya ve Karaman illerinin içinde bulunduğu 6 il oluştururken bu etkinliğe katılan öğrenciler; biyoloji, coğrafya, değerler eğitimi, fizik, kimya, matematik, psikoloji, sosyoloji, tarih, teknolojik tasarım, Türk dili ve edebiyatı ve yazılım olmak üzere 12 dalda projelerini sunuyor.

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hakan Atçeken danışmanlığında hazırlanan “Yazılımın Gücüyle Güvenli Okul” projesiyle Karaman’ı temsil eden ve jürinin yapmış olduğu değerlendirme sonucu bölge yarışmasına katılmaya hak kazanan Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ahmet Yasin Kalaycı, Hasan Taşatan, Furkan Karharman’ı Konya’da ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştiren Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları Sergileri, 14-16 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenmiş olup, bölge sergisi 17 Mart 2022 tarihinde yapılacak ödül töreni ile sona erecek. Finale kalan projeler 23-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan final sergisinde projelerini görücüye çıkaracak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Karaman’da beyaz önlük giyme töreni

HIZLI YORUM YAP

Karaman Telegram
Escort Royalecratosroyalbetmatbetcasibommatbetjojobetcasibomcasibomgrandpashabetcasibomcasibombabilbet girişcasibomiptv satın alCasibom