İmsak Vakti 02:00
TFF 2. Lig Beyaz Grup 7. hafta mücadelesinde Karaman Futbol Kulübü, Yeni Karaman Stadyumu’nda Adana 01 Futbol Kulübü’nü konuk etti. Mücadeleyi Enver Aydın yönetirken, yardımcı hakemlikleri Enes Berk Güçlü ve İsmail Semih İleri yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip sahaya Hüseyin Altıntaş, Ertuğrul Şenlikoğlu, Muhammet Özkal, Sadi Karaduman, Ali Mert Aydın, Azad Filiz, Sabrican Vural, Şamil Başaran, Anıl Gözütok, Emre Toptan ve İlke Tankul ilk 11’iyle çıktı. Konuk Adana 01 FK ise Taha Cengiz Demirtaş, Fatih Özkan, Yiğit Demir, Furkan Özyapı, Okan Derici, Muammer Denizhan Taşkan, Hasan Çelik, Mehmet Zahit Çınar, Adnan Karahisar, Ahmet Eren ve Mehmet Alp Kurt’tan oluşan kadrosuyla sahadaydı.
Maça hızlı başlayan Karaman FK, 7. dakikada üstünlüğü yakaladı. Orta alanda gelişen atakta Emre Toptan’ın pasını alan Sabrican Vural, yaklaşık 25 metreden çektiği müthiş şutla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda Anıl Gözütok ve İlke Tankul ile farkı artırma fırsatları yakalayan ev sahibi ekip, bu pozisyonları değerlendiremeyince devreye 1-0 üstünlükle girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Adana 01 FK, 66. dakikada köşe vuruşunda Alpay Çelebi’nin kafa golüyle eşitliği sağladı. Golden sonra savunmada açıklar veren Karaman temsilcisi, 71. dakikada Muhammet Beşir’in tamamladığı pozisyonla 2-1 geriye düştü. Mücadelenin 86. dakikasında Yusuf Can Çalayır, hızlı atakta topu ağlara göndererek skoru 3-1’e taşıdı.
Kalan dakikalarda Karaman FK farkı azaltmak için çabalasa da sonuç değişmedi ve temsilcimiz sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Karaman FK 2 puanda kalırken, ligde 18. sıraya geriledi. Adana 01 FK ise puanını 10’a yükseltti.
Karaman Futbol Kulübü, ligin 8. haftasında 12 Ekim Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Elazığspor’a konuk olacak.
Karaman’da Kızıl Şahin Koruma Altında