h Dolar %
h Euro %
h Çeyrek Altın 10.896,00 %-0,54
h BIST100 %
a İmsak Vakti 02:00
Karaman 21°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Bilge Hospital
Bilge Hospital

Karaman’da ÇEDES Projesi başlıyor

Karaman'da ÇEDES Projesi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

ibrala.com KARAMAN HABER
Resmi WhatsApp Haber Kanalı
🔒 Numaranız Gizli Kalır
⚡️ Anında Bildirim
ÜCRETSİZ
GÜVENLİ
KANAL
ibrala.com KARAMAN HABER
Resmi WhatsApp Haber Kanalı
🔒 Numaranız Gizli Kalır
⚡️ Anında Bildirim
ÜCRETSİZ
GÜVENLİ
KANAL

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öncülüğünde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi’nin (ÇEDES) bilgilendirme toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt başkanlık etti.

Haber İhbar Hattı: 0545 530 70 70 - Tıkla ve WhatsApp'tan Gönder

Toplantıya İl Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden proje koordinatörleri ile okul proje koordinatör öğretmenleri katıldı. Toplantıda, projenin amacı ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında yapılacak faaliyetler ele alındı. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, açılış konuşmasında projenin öğrencilerin çevrelerine ve değerlerine sahip çıkmalarına yönelik önemli bir platform sunduğunu belirtti. Kurt, “ÇEDES Projesi, öğrencilerimize sadece akademik başarılarını artırmak için değil, aynı zamanda topluma faydalı, çevresine duyarlı, değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır,” dedi.

Toplantının devamında, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatör Öğretmeni İbrahim Taşer tarafından detaylı bir sunum yapıldı. Sunumda, ÇEDES projesi kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerin planlanması, iş birliği yapılacak kurumlar ve okulların rolü gibi konular ele alındı. Projenin uygulanması sırasında izlenecek adımlar ve koordinasyon süreci hakkında bilgi verildi. Sunumun ardından, katılımcıların soruları cevaplandı ve projeyle ilgili görüşler paylaşıldı. Toplantı, iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

İsmail Kılınç Karaman’da yapılacak İngilizce şenliğinin detaylarını açıkladı

HIZLI YORUM YAP

Karaman Telegram
Escort Royalegrandpashabetmatbetcasibommatbetjojobetcasibomcasibomgrandpashabetcasibomcasibomartemisbet girişcasibomiptv satın alCasibomholiganbet