Karaman’da bugün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda, bir kamu kuruluşunda müdür olarak görev yapan Ş.D. ağır yaralandı. Olay, Karaman’da Ş.D. ile S.Y. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından gerçekleşti. Tartışmanın büyümesiyle S.Y., yanında getirdiği pompalı tüfekle Ş.D.’ye ateş açtı.
Ş.D., açılan ateş sonucu kanlar içinde yere yığılırken, olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı müdür, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ş.D.’nin hayati tehlikesi bulunuyor.
Olayın ardından S.Y., polis ekiplerince gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Saldırının nedeni ve detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği bildirildi.
Karaman’da yaşanan bu silahlı saldırı, son günlerde artan şiddet olayları arasında dikkat çekiyor ve kamuoyunda endişe yaratıyor.
Karaman’da Garibana Konut Müjdesi