Karaman’da yaşamını sürdüren kıymetli hemşehrilerimizden biri daha aramızdan ayrıldı. Aslen Gödet Köyü’nden olan ve uzun süredir Yunus Emre Mahallesi’nde ikamet eden 63 yaşındaki Ese Oğuzyiğit, 11 Nisan 2025 Cuma günü vefat etti.
Merhumun cenazesi, aynı gün Cuma namazına müteakip Karaman Musalla Mezarlığı’ndan kaldırılarak son yolculuğuna uğurlanacaktır. Cenaze törenine ailesi, yakınları, komşuları ve çok sayıda Karamanlı vatandaşın katılması bekleniyor.
Merhum Ese Oğuzyiğit’in vefatı, başta ailesi olmak üzere, sevenlerini ve Gödet Köyü ile Yunus Emre Mahallesi sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. Merhumun çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir kişi olduğu, yardımseverliğiyle bilindiği ifade edildi.
İbrala.com ailesi olarak merhum Ese Oğuzyiğit’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm Karaman halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Vatandaşlarımız, yayınlanmasını istedikleri vefat haberlerini bizlere ulaştırabilirler. Duyurularınızı 0 545 530 7070 numaralı Whatsapp haber hattımıza mesaj olarak göndermeniz yeterlidir. Bizler de sizler adına bu acı haberleri kamuoyuyla paylaşmaktan onur duyarız.
Karaman’da Dört Hemşehrimiz Vefat Etti