casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş
h Dolar 36,0292 % 0.17
h Euro 37,2296 % 0.17
h Çeyrek Altın 5.507,00 %1,30
h BIST100 9.963,43 %0,12
a İmsak Vakti 02:00
Karaman -3°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
KARAMAN HABER
KARAMAN HABER

Karaman’da Sekiz Yaşında Çocuk Yaralandı

Karaman'da Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i çocuk 3 kişi yaralandı. O ANLARI AŞAĞIDAKİ VİDEODA İZLEYİNİZ

KARAMAN REKLAM VER
KARAMAN REKLAM VER

Karaman’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı. Detayları aktarıyoruz ibrala.com Karaman haber sitesinde.

KARAMAN WHATSAPP HABER HATTI

Karaman’da meydana gelen trafik kazası, Hürriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerindeki kontrolsüz kavşakta, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1’i çocuk 3 kişinin yaralanmasına yol açtı.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDA İZLEYİNİZ

Kaza, akşam saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, R.Ö. yönetimindeki 70 AAR 420 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç, kavşakta A.Ü. idaresindeki 54 ADB 803 plakalı Opel marka otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçların sürücüleri ve hafif ticari araçta bulunan 8 yaşındaki M.E. yaralandı. Çarpışmanın ardından, kazanın olduğu yere çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

KARAMAN WHATSAPP HABER HATTI

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, yaralıların durumunun stabil olduğunu ve tedavi süreçlerinin sürdüğünü bildirdi.

Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çarpışmaya karışan hafif ticari araçtan dumanlar yükseldiğini fark ederek hemen müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri, aracın akü bağlantılarını keserek olası bir yangın tehlikesini önledi. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından detaylı bir tahkikat başlatıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, kavşağın kontrolsüz olduğu ve trafik işaretlerinin yetersiz olduğu gözlemlendi. Bu durum, sürücülerin dikkatini dağıtmakta ve kazalara zemin hazırlamakta. Yetkililer, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağına dair açıklamalarda bulundu.

Kaza anında çevrede bulunan vatandaşlar, çarpışmanın şiddetini ve ardından yaşanan panik anlarını anlattılar. Hemen sağlık ekiplerine haber verdiklerini ve yaralılara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirttiler. Olay, bölgedeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntüler, kazanın detaylarının aydınlatılmasında önemli rol oynayacak.

Kaza, Karaman’da trafik güvenliği konusunun yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Uzmanlar, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymalarının önemine dikkat çekerek, yerel yönetimlerin de trafik güvenliğini sağlamak için daha fazla önlem alması gerektiğini vurguladılar.

#Karaman #trafik #kazası #hafif #ticari #araç #otomobil #yaralı #Hürriyet #Mahallesi #Yavuz #Sultan #Selim #Bulvarı #kontrolsüz #kavşak #ambulans #hastane #itfaiye #duman #polis #sürücü #çocuk #güvenlik #önlem #trafik #kuralları

KARAMAN HABER WHATSAPP KANAL
KARAMAN HABER WHATSAPP KANAL
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Karaman’da Gazze İçin Bir Araya Geldiler

Karaman Haber Cep telefonu Uygulaması Karaman Haber Cep telefonu Uygulaması Karaman Facebook Grubu Karaman İnstagram

HIZLI YORUM YAP

Karaman Telegram