İmsak Vakti 02:00
Karaman’ın Hamidiye Mahallesi’nde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Karaman kent merkezindeki İbrahim Öktem Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası, çevredeki vatandaşların yüreklerini ağza getirdi. Edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki Y.İ.D. idaresindeki 70 FA 782 plakalı motosiklet, cadde üzerinde ilerlediği sırada dönüş yapmak isteyen A.Ş. yönetimindeki 70 FD 932 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet üzerindeki iki kişi metrelerce savruldu.
Kazanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Y.İ.D. ile arkasında yolcu olarak bulunan 8 yaşındaki F.U. yola düşerek yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan motosiklet sürücüsü Y.İ.D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, küçük yaştaki F.U.’nun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazaya tanıklık eden çevre sakinleri, olayın aniden geliştiğini belirterek, “Motosiklet cadde üzerinde ilerliyordu. Hafif ticari araç bir anda motosikletin önüne kırdı ve çarpışma yaşandı. Çocuklar havaya savruldu, takla attılar. O anlar çok korkutucuydu” şeklinde konuştu.
Öte yandan kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, motosikletin cadde üzerinde ilerlediği sırada dönüş yapmak isteyen hafif ticari araçla çarpıştığı, çarpışmanın ardından motosiklet üzerindeki iki kişinin yola savrulduğu anlar net bir şekilde görüldü.
Kaza sonrası polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra hasar gören motosikleti çekici yardımıyla kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
Karaman’da Silahlar Ele Geçirildi 13 Kişi Tutuklandı!