DOLAR 9,2620
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 17°C

Selçuk Bayraktar’dan “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalar!

Selçuk Bayraktar’dan “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalar!
23.09.2021
A+
A-

Festival kapsamında gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ural, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile buluştu.

Nizam Tavukçuluk Karaman

Selçuk Bayraktar “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalarda bulundu

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalar yaptı.

Festivalin Türkiye için önemini anlatan Bayraktar; “Teknofest Türkiye’nin en büyük dönüşüm rüzgarıdır. Bu sene 81 il ve 111 ülkeden katılım oldu. Ülkemiz, savunma sanayisinde dünyaya parmak ısırtan başarısını diğer tüm sivil alanlarına yaymak için gerekli insan kaynağını ve kültürel dönüşümü Teknofest’te yapacak” dedi.

Hakan Ural’ın “Festivale gençlerin yoğun ilgisi var” sözlerine ise Selçuk Bayraktar; “Burada yarışan genç kardeşlerimiz teknolojinin şampiyonu olacaklar” şeklinde cevap vererek gençlerin başarısını vurguladı.

TIKLA RADYO DİNLE Televizyon İzle
Karaman Dijital Kütüphanesi Kuruldu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.